Ψωρίαση

Η ψωρίαση είναι μια ανώμαλη κατάσταση των κερατινοκυττάρων που βρίσκονται στη χαμηλότερη στιβάδα της επιδερμίδας. Και ενώ είναι άγνωστη η αιτία της, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι τα απρόσβλητα κύτταρα, εμφανίζονται όταν υπάρχει δραστηριότητα των κερατινοκυττάρων και μπορεί να αυξήσουν την παραγωγή ελευθέρων ριζών που διεγείρουν τις φλεγμονές στην επιδερμίδα. Αποτέλεσμα της φλεγμονής, είναι η αύξηση του ρυθμού της απολέπισης που πλέον ξεφεύγει από το κανονικό. Όταν αυτά τα κύτταρα απολεπίζονται γρήγορα, δημιουργούν κατά τόπους στο δέρμα ανωμαλίες με φολίδες που μπορεί ακόμη και να αιμορραγούν. Η από του στόματος φαρμακευτική αγωγή ή η τοπική αγωγή μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον ερεθισμούς. Μια πιο φυσική προσέγγιση που χρησιμοποιεί Ολική Διαχείριση της Οξείδωσης μπορεί να συμπληρώσει τη φαρμακευτική συνταγογράφηση ή παρέχει μια πιο φυσική προσέγγιση ευεξίας στη βελτίωση του δέρματος που έχει επηρεαστεί από την ψωρίαση.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ

Η αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών που προκαλούν την οξείδωση βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την ψωρίαση.

  • Χτίστε μια αντιοξειδωτική ασπίδα κατά των ελευθέρων ριζών που προκαλούν οξείδωση με μια φυσική περιποίηση ευεξίας που είναι εμπλουτισμένη με πατενταρισμένο σύμπλεγμα Βιταμίνης C, νιασίνης και βιοτίνης, χωρίς σκληρά συστατικά ή φαρμακευτικές ουσίες που δημιουργούν παρενέργειες.
  • Ομαλοποιείστε τη φυσική απολέπιση του δέρματος της κεφαλής
  • Δώστε τροφή στο τριχωτό της κεφαλής με συστατικά ευεξίας όπως φυτικές πρωτεΐνες, οργανική αλόη και αλλαντοίνη
  • Ανακουφίστε την επιδερμίδα για αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας
  • Να οξινίσετε απαλά το φυσικό pH του δέρματος
  • Χρησιμοποιείστε για πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής ένα σύστημα ευεξίας που περιλαμβάνει ένα σαμπουάν ευεξίας και ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά κοντίσιονερ μαζί με εβδομαδιαίες φυσικές περιποιήσεις ευεξίας

Η ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

Η μη παρεμβατική και μη ερεθιστική αντιμετώπιση της ψωρίασης είναι και η πιο υγιεινή. Με την Malibu C μπορείτε επιτέλους να βρείτε την ανακούφιση που αναζητάτε.

Δείτε αυτό το βίντεο με τις οδηγίες χρήσης του κατάλληλου Malibu C Wellness Solution για υγιές τριχωτό της κεφαλής!

Όλα τα προϊόντα Malibu C είναι 100% vegan και χωρίς γλουτένη. Διαβάστε περισσότερα!

Τηλέφωνο

215.530.4100

C-Letter

Γραφτείτε τώρα στα ενημερωτικά μας email

Συνεργάτες

Δείτε τον χάρτη με τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια