Έκζεμα

Εάν υποφέρετε από την απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής καθώς και από την απολέπιση στα φρύδια, στις άκρες των βλεφαρίδων, από τις ρωγμές στην άκρη της μύτης και αλλού, μπορεί να υποφέρετε από Σμηγματορροική Δερματίτιδα, επίσης γνωστή σαν έκζεμα. Μπορεί να προκληθεί από την υπερβολική παραγωγή μυκήτων του δέρματος. Τα φαρμακευτικά σαμπουάν, στεροειδή ή ειδικές κρέμες μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς. Πιστεύουμε σε μια πιο φυσική, συμπληρωματική προσέγγιση.

ΕΝΑ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΡΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ

Αντιμετωπίζοντας τα στοιχεία του περιβάλλοντος που προκαλούν οξείδωση, μπορείτε να βοηθήσετε στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του εκζέματος.

  • Ομαλοποιείστε την απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής για την πρόληψη της απολέπισης και της ξηροδερμίας
  • Αποτρέψτε τον κνησμό και τις κοκκινίλες
  • Χτίστε μια αντιοξειδωτική ασπίδα κατά των ελευθέρων ριζών που προκαλούν οξείδωση με μια φυσική περιποίηση ευεξίας που είναι εμπλουτισμένη με πατενταρισμένο σύμπλεγμα Βιταμίνης C, νιασίνης και βιοτίνης, χωρίς σκληρά συστατικά ή φαρμακευτικές ουσίες που δημιουργούν παρενέργειες.
  • Ανακουφίστε την επιδερμίδα για αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας
  • Να οξίνετε απαλά το φυσικό pH του δέρματος
  • Χρησιμοποιείστε για πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής ένα σύστημα ευεξίας που περιλαμβάνει ένα απαλό, θεραπευτικό σαμπουάν και ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά κοντίσιονερ μαζί με εβδομαδιαίες περιποιήσεις, ασφαλές για τα παιδιά και τα βρέφη

Εάν έχετε έκζεμα, μια φυσική λύση μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα όπως το ξεφλούδισμα και να ηρεμίσει το τριχωτό της κεφαλής και την επιδερμίδα σας.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Μια φυσική προσέγγιση για την αντιμετώπιση του εκζέματος είναι μια πολύ πιο υγιής αντιμετώπιση. Ξεκινά με την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σοβαρών καταστάσεων και καταλήγει με εσάς πιο ευτυχισμένη!

Δείτε αυτό το βίντεο με τις οδηγίες χρήσης του κατάλληλου Malibu C Wellness Solution για υγιές τριχωτό της κεφαλής!

Όλα τα προϊόντα Malibu C είναι 100% vegan και χωρίς γλουτένη. Διαβάστε περισσότερα!

Τηλέφωνο

215.530.4100

C-Letter

Γραφτείτε τώρα στα ενημερωτικά μας email

Συνεργάτες

Δείτε τον χάρτη με τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια