Αποχρωματισμένα Μαλλιά

Εάν προσέξατε ότι τα μαλλιά σας αποκτούν έναν πορτοκαλίζοντα τόνο ή μια πρασινωπή όψη, έχετε αποχρωματισμένα μαλλιά. Δεν είναι σφάλμα δικό σας. Έχει άμεση σχέση με το νερό σας. Ευτυχώς είναι εύκολο να διορθωθεί.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.

Εάν περνάτε πολύ καιρό στην πισίνα, αυτός ο πρασινωπός τόνος δεν προέρχεται από το χλώριο αλλά από τα μέταλλα με βάση το χαλκό όπως algaecide (ειδικό χημικό που χρησιμοποιείται στις πισίνες για να μην αναπτύσσονται φύκια). Επιπλέον οι σωλήνες από μείγμα χαλκού στο σπίτι σας μπορεί να βοηθούν στο να αποκτά το χρώμα των μαλλιών σας πράσινο τόνο. Τα μέταλλα του σκληρού νερού, όπως ο σίδηρος, δίνουν στο χρώμα των μαλλιών σας μια όψη πορτοκαλί της σκουριάς.

  • Τραβά και απομακρύνει με φυσικό τρόπο τα βλαβερά μεταλλικά κατάλοιπα που αποχρωματίζουν και καταστρέφουν τα μαλλιά
  • Περιποιείται τα μαλλιά, προλαμβάνει τη ζημιά στη τρίχα και εξαφανίζει την ξηρότητα και τον κνησμό

Αντιμετωπίζει οριστικά τον αποχρωματισμό, απομακρύνοντας με φυσικό τρόπο τα μεταλλικά άλατα και τα μαλλιά ξαναγίνονται απαλά, γεμάτα ζωή και με το σωστό χρώμα!

ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ

  • Βελτιώνει δραματικά το χρώμα
  • Ανεπανάληπτη λάμψη, κάθε στιγμή

Χρησιμοποιείστε το σύστημα Malibu C Hard Water Wellness Kit για το σκληρό νερό, ή το Swimmers Wellness Kit που περιλαμβάνουν σαμπουάν για καθημερινή χρήση, κοντίσιονερ, και εβδομαδιαίες περιποιήσεις για την συντήρηση του χρώματος.

Όλα τα προϊόντα Malibu C είναι 100% vegan και χωρίς γλουτένη. Διαβάστε περισσότερα!

Τηλέφωνο

215.530.4100

C-Letter

Γραφτείτε τώρα στα ενημερωτικά μας email

Συνεργάτες

Δείτε τον χάρτη με τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια