10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

Σαμπουάν κομμωτηρίου MalibuC

Οι ζωντανές σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά παραμένουν στη μόδα από εποχή σε εποχή. Αν το δούμε ως χρωματική παλέτα, μπορεί να ποικίλει, από το μεσαίο καφέ μιας σοκολάτας γάλακτος έως το ψυχρό σκούρο καφέ μιας πικρής σοκολάτας.

Το σοκολατί χρώμα στα μαλλιά δίνει μια διαφορετική αίσθηση: είναι κάπως πιο αυστηρό, δραματικό και αριστοκρατικό.

Υποσυνείδητα, οι γυναίκες με σοκολατί μαλλιά δημιουργούν στους άνδρες την αίσθηση πως είναι πιο σοβαρές και αξιόπιστες καθώς και πιο εκλεπτυσμένες. Δεδομένου ότι η παλέτα του σοκολατί χρώματος στα μαλλιά είναι ευρεία, ακόμα και γυναίκες με ξανθό χρώμα στα μαλλιά μπορούν να υιοθετήσουν μια αλλαγή που δε θα είναι τόσο δραματική και θα αποτελεί μια πιο «ομαλή μετάβαση» επιλέγοντας την ανάλογη βαφή.

Η σωστή επιλογή της απόχρωσης του σοκολατί χρώματος στα μαλλιά εξαρτάται από δύο παράγοντες:

  Το χρώμα του δέρματός σας (σκούρο ή πιο ανοιχτό)

  Την προσωπική σας προτίμηση

Μερικές γυναίκες για παράδειγμα, προτιμούν σοκολατί τόνους στα μαλλιά με μια κοκκινωπή απόχρωση, ενώ άλλες γυναίκες προτιμούν τόνους με πιο σκούρες και ψυχρές αποχρώσεις. Κάνοντας τη σωστή επιλογή, το σοκολατί χρώμα ανανεώνει το πρόσωπό σας και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο νέες.

Το σοκολατί χρώμα μαλλιών ταιριάζει καλύτερα με το μαυρισμένο δέρμα και τα πράσινα ή καστανά μάτια. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη όλη την ποικιλία αποχρώσεων που μπορεί να έχει το λεγόμενο σοκολατί χρώμα καθώς και τις αποχρώσεις που περιλαμβάνει η παλέτα της σοκολάτας, θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι σχεδόν κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει την πιο κολακευτική για αυτή απόχρωση σοκολάτας για τα μαλλιά της.

Πώς να επιλέξετε λοιπόν το σοκολατί χρώμα μαλλιών που σας ταιριάζει

Έχουμε δημιουργήσει 17 παραδείγματα για εσάς, προκειμένου να σας βοηθήσουμε στη δική σας επιλογή.

1. ΑΠΑΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΚΑΦΕ ΧΡΩΜΑ

Είναι ένα αμιγώς εκλεπτυσμένο στυλ. Δεν είμαστε σίγουροι εάν πρόκειται για λεία γυαλιστερά στρώματα σοκολάτας ή για τους τόνους του κακάο, αλλά αποτελεί μια ασφαλή επιλογή σοκολατί χρώματος για κάθε γυναίκα.

απαλό καφέ σοκολατί χρώμα μαλλιών

Πηγή φωτογραφίας

2. ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΝΕΛΑΣ ΣΕ ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το συγκεκριμένο χρώμα σε σγουρά μαλλιά είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε ζεστασιά και βάθος στην εμφάνισή σας. Με ένα καφέ τόνο κανέλας στις άκρες των μαλλιών έχετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μαλλιά που δείχνουν ιδιαίτερα λαμπερά κατά τη διάρκεια της ημέρας στον ήλιο.

σοκολατί χρώμα με καφέ κανέλας

Πηγή φωτογραφίας

3. ΚΑΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΕ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Οι άνθρωποι συνήθως σκέφτονται πως το σοκολατί χρώμα πρέπει να χαρακτηρίζεται από συνοχή και ένα συνεχές χρώμα, αλλά μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ανταύγειες. Απλά κρατήστε τις ανταύγειες έναν με δύο τόνους πιο φωτεινά από το βασικό σοκολατί χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε για ένα πιο φυσικό και εντυπωσιακό look.

καφέ σοκολατί με ανταύγειες

Πηγή φωτογραφίας

4. ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Εάν θέλετε να φωτίσετε το σκούρο χρώμα των μαλλιών σας, μπορείτε να προσθέσετε μερικές ανταύγειες στο χρώμα καραμέλας, όπως στη φωτογραφία. Εϊναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε θερμότητα στο σύνολο της εμφάνισής σας που μοιάζει ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε γυναίκες με έναν θερμό τόνο δέρματος.

σοκολατί χρώμα με ανταύγειες καραμέλας

Πηγή φωτογραφίας

5. ΣΟΚΟΛΑΤΙ OMBRE ΜΑΛΛΙΑ

Για ένα ombre στυλ, προσθέστε το σοκολατί μιας σοκολάτας γάλακτος στο φυσικό σκούρο χρώμα βάσης των μαλλιών σας. Για καλύτερο αποτέλεσμα, λυγίστε τα μαλλιά στο ενδιάμεσο, αφήνοντας τα ίσια στις άκρες.

σοκολατί ombre μαλλιά

Πηγή φωτογραφίας

6. ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΩΜΩΝ

Αυτά τα υπέροχα χρώματα είναι ένας τέλειος τρόπος να δημιουργήσετε μια πιο ψυχρή αίσθηση σοκολατί χρώματος στα μαλλιά σας με λίγες ανταύγειες. Έχετε πολλούς τρόπους να δώσετε στυλ στο συγκεκριμένο τύπο μαλλιών: εντελώς ίσιο, σγουρό εν μέρει ή με μεγάλες μπούκλες.

σοκολατί μαλλιά στο ύψος των ώμων

Πηγή φωτογραφίας

7. ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Το συγκεκριμένο στυλ είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. Ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ απαλό. Οϋτε ιδιαίτερα μακρύ αλλά ούτε κοντό. Οι ανταύγειες είανι σίγουρα ορατές, αλλά όχι μη φυσικές σε όψη. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, ρωτήστε το στυλίστα σας για απαλά, στρώματα που λυγίζουν ελαφρώς και για θερμούς, σχεδόν χρυσούς τόνους.

σοκολατί μαλλιά με απαλές ανταύγειες

Πηγή φωτογραφίας

8. ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Ελαφριές στρώσεις καραμέλας που λυγίζουν σε μια βάση σοκολατί καφέ χρώματος δημιουργούν μια ισχυρή αντίθεση που κάνει τη διαφορά στο look.

σοκολατί μαλλιά με ελαφριές στρώσεις καραμέλας

Πηγή φωτογραφίας

9. ΚΟΝΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΑΛΛΙΑ

Προσθέστε σε αυτό το στυλ μερικές ξανθές ανταύγειες για να αναβαθμίσετε το φυσικό σκούρο χρώμα των μαλλιών σας. Το συγκεκριμένο στυλ είναι σίγουρα εντυπωσιακό και δίνει μια αίσθηση χαράς και ανεμελειάς, ενώ οι ατελείς μπούκλες ολοκληρώνουν το στυλ.

κοντά σοκολατί μαλλιά

Πηγή φωτογραφίας

10. ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Γυναίκες με λεπτά μαλλιά έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όφελος από το συγκερκριμένο στυλ και χρώμα καθώς κανει τα μαλλιά να δείχνουν περισσότερο πλούσια και δυνατά.

σοκολατί μαλλιά με λωρίδες χάλκινου χρώματος

Πηγή φωτογραφίας


Συνοψίζοντας, είδαμε 10 στυλ που περιλαμβάνουν το σκολατί χρώμα μαλλιών και είναι συνηθισμένα σήμερα look σε πολλές γυναίκες. Εάν αποφασίσατε πως θέλετε να δοκιμάσετε το σοκολατί χρώμα στα μαλλιά σας, τότε μπορείτε σίγουρα να πάρετε μερικές χρήσιμες ιδέες από τα παραπάνω στυλ και να ζητήσετε από τον κομμωτή σας κάτι ανάλογο.

Τηλέφωνο

215.530.4100

C-Letter

Γραφτείτε τώρα στα ενημερωτικά μας email

Συνεργάτες

Δείτε τον χάρτη με τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια