Menu

MALIBU C HARD WATER KIT: ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ;

MALIBU C HARD WATER: Η δύναμη της φύσης στα μαλλιά σας

- Αισθάνεστε τα μαλλιά σας σκληρά και ξηρά, ακόμη κι όταν είναι βρεγμένα;

- Όταν είναι στεγνά, είναι θαμπά και χωρίς ζωντάνια;

- Το χρώμα τους ξεθωριάζει γρήγορα ή αποκτά έναν ακαθόριστο τόνο σκουριάς;

10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

Σαμπουάν κομμωτηρίου MalibuC

Οι ζωντανές σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά παραμένουν στη μόδα από εποχχρώή σε εποχή. Αν το δούμε ως χρωματική παλέτα, μπορεί να ποικίλει, από το μεσαίο καφέ μιας σοκολάτας γάλακτος έως το ψυχρό σκούρο καφέ μιας πικρής σοκολάτας. Το σοκολατί χρώμα στα μαλλιά δίνει μια διαφορετική αίσθηση: είναι κάπως πιο αυστηρό, δραματικό και αριστοκρατικό. Υποσυνείδητα, οι γυναίκες με σοκολατί μαλλιά δημιουργούν στους άνδρες την αίσθηση πως είναι πιο σοβαρές και αξιόπιστες καθώς και πιο εκλεπτυσμένες. Δεδομένου ότι η παλέτα του σοκολατί χρώματος στα μαλλιά είναι ευρεία, ακόμα και γυναίκες με ξανθό χρώμα στα μαλλιά μπορούν να υιοθετήσουν μια αλλαγή που δε θα είναι τόσο δραματική και θα αποτελεί μια πιο «ομαλή μετάβαση» επιλέγοντας την ανάλογη βαφή.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - 6 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Ξηροδερμία κεφαλιού - Γενικά στοιχεία

Όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ξηροδερμίας στο κεφάλι. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που το συγκεκριμένο πρόβλημα αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς τους και αναγκάζονται να αναζητούν συνεχώς λύσεις ώστε να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

MALIBU C: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Σαμπουάν Κομμωτηρίου Malibu C

Ως γνωστόν, ο απόλυτος σκοπός μας στη Malibu C είναι η υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Παράλληλα, αποτελεί βασική μας αποστολή να εκπαιδεύσουμε τους επαγγελματίες κομμωτές για τον τρόπο που μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους πελάτες τους και τη μέγιστη δυνατή περιποίηση και ευεξία. Για το λόγο αυτό, η Malibu C έχει μια σειρά από επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και σαμπουάν που έχουν στόχο:

ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Τι είναι η οξείδωση στα μαλλιά σας

Η οξείδωση είναι ως γνωστόν το τελικό αποτέλεσμα της έκθεσης στο οξυγόνο (που είναι παντού γύρω μας) και επιτείνεται από τη συνεχή έκθεση σε στοιχεία όπως ο αέρας, το νερό ή ο ήλιος. Όπως σε καθετί γύρω μας, οξείδωση υπάρχει και στην περίπτωση των μαλλιών μας, και οφείλουμε να γνωρίζουμε τις συνέπειές της ώστε να την αντιμετωπίσουμε άμεσα και να επαναφέρουμε την υγεία και την ζωντάνια στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής.

Διαγωνισμός POSE & WIN για 5 Θεραπείες Malibu C

Ο διαγωνισμός της Malibu C έρχεται για να σας προσφέρει τα ποιό λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ, για φέτος το καλοκαίρι! Ποζάρετε, φωτογραφίστε τα μαλλιά σας, ανεβάστε τα στο λογαριασμό σας στο Instagram

Αποτελεσματα κληρωσης απο την 1η HairProf

Η πρώτη έκθεση HairProf έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας επισκεφτήκατε και γνωριστήκαμε από κοντά. Έχουμε ιδιαίτερη χαρά που ενημερωθήκατε για τα προϊόντα της εταιρείας Malibu C γιατί έτσι αποκτήσατε ένα πρωτοποριακό εργαλείο για να αναδείξετε τη δουλειά σας.

Παρακάτω θα δείτε τα αποτελέσματα των κληρώσεων για τα δώρα της Malibu C.

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ;

Το νερό που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκό, σίδηρό που μπορούν να επηρεάσουν τα μαλλιά μας όπως επίσης και κάθε τεχνική εργασία που κάνουμε σε αυτά (βαφή, ανταύγειες κ.α.). Η Malibu C έχει για εσάς τη λύση σε αυτό το πρόβλημα με τη μίνι θεραπεία Hard Water που μας βοηθάει να απαλλαγούμε δίνοντας μας μαλλιά λαμπερά!

Τηλέφωνο

215.530.4100

C-Letter

Γρεφτείτε τωρα στα ενημερωτικά μας email

Συνεργάτες

Δείτε τον χάρτη με τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια