Θεραπεία μαλλιών: Ο απόλυτος οδηγός για να αποκτήσετε πλούσια και υγιή μαλλιά

Μάσκα Μαλλιών, Σαμπουάν, Θεραπείες για υγεία και ζωντάνια

Θέλετε υγιή και λαμπερά μαλλιά που θα σας χαρίζουν ένα ξεχωριστό στυλ και θα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα σε κάθε πτυχή της καθημερινής σας ζωής;

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς τον απόλυτο οδηγό ευεξίας για τα μαλλιά σας που θα σας αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζετε καθημερινά.

ΛΑΜΠΕΡΑ Ή ΑΔΥΝΑΜΑ ΜΑΛΛΙΑ; Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

10 Συμβουλές ομορφιάς μαλλιών για να ξεχωρίσετε

Υπάρχουν σίγουρα αρκετές φορές που θα έχετε διαπιστώσει πως τα μαλλιά σας είτε πέφτουν, είτε είναι αδύναμα είτε δε μεγαλώνουν όπως θα θέλατε. Παράλληλα, υπάρχουν πολλές από εσάς που παρατηρείτε καθημερινά αδύναμη τρίχα, κατεστραμμένες άκρες, θαμπά ή ξηρά μαλλιά. Σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο συναίσθημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύεστε.

MALIBU C HARD WATER KIT: ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ;

MALIBU C HARD WATER: Η δύναμη της φύσης στα μαλλιά σας

- Αισθάνεστε τα μαλλιά σας σκληρά και ξηρά, ακόμη κι όταν είναι βρεγμένα;

- Όταν είναι στεγνά, είναι θαμπά και χωρίς ζωντάνια;

- Το χρώμα τους ξεθωριάζει γρήγορα ή αποκτά έναν ακαθόριστο τόνο σκουριάς;

10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

Σαμπουάν κομμωτηρίου MalibuC

Οι ζωντανές σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά παραμένουν στη μόδα από εποχχρώή σε εποχή. Αν το δούμε ως χρωματική παλέτα, μπορεί να ποικίλει, από το μεσαίο καφέ μιας σοκολάτας γάλακτος έως το ψυχρό σκούρο καφέ μιας πικρής σοκολάτας. Το σοκολατί χρώμα στα μαλλιά δίνει μια διαφορετική αίσθηση: είναι κάπως πιο αυστηρό, δραματικό και αριστοκρατικό. Υποσυνείδητα, οι γυναίκες με σοκολατί μαλλιά δημιουργούν στους άνδρες την αίσθηση πως είναι πιο σοβαρές και αξιόπιστες καθώς και πιο εκλεπτυσμένες. Δεδομένου ότι η παλέτα του σοκολατί χρώματος στα μαλλιά είναι ευρεία, ακόμα και γυναίκες με ξανθό χρώμα στα μαλλιά μπορούν να υιοθετήσουν μια αλλαγή που δε θα είναι τόσο δραματική και θα αποτελεί μια πιο «ομαλή μετάβαση» επιλέγοντας την ανάλογη βαφή.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - 6 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Ξηροδερμία κεφαλιού - Γενικά στοιχεία

Όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ξηροδερμίας στο κεφάλι. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που το συγκεκριμένο πρόβλημα αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς τους και αναγκάζονται να αναζητούν συνεχώς λύσεις ώστε να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

MALIBU C: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Σαμπουάν Κομμωτηρίου Malibu C

Ως γνωστόν, ο απόλυτος σκοπός μας στη Malibu C είναι η υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Παράλληλα, αποτελεί βασική μας αποστολή να εκπαιδεύσουμε τους επαγγελματίες κομμωτές για τον τρόπο που μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους πελάτες τους και τη μέγιστη δυνατή περιποίηση και ευεξία. Για το λόγο αυτό, η Malibu C έχει μια σειρά από επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και σαμπουάν που έχουν στόχο:

ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Τι είναι η οξείδωση στα μαλλιά σας

Η οξείδωση είναι ως γνωστόν το τελικό αποτέλεσμα της έκθεσης στο οξυγόνο (που είναι παντού γύρω μας) και επιτείνεται από τη συνεχή έκθεση σε στοιχεία όπως ο αέρας, το νερό ή ο ήλιος. Όπως σε καθετί γύρω μας, οξείδωση υπάρχει και στην περίπτωση των μαλλιών μας, και οφείλουμε να γνωρίζουμε τις συνέπειές της ώστε να την αντιμετωπίσουμε άμεσα και να επαναφέρουμε την υγεία και την ζωντάνια στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής.

Διαγωνισμός POSE & WIN για 5 Θεραπείες Malibu C

Ο διαγωνισμός της Malibu C έρχεται για να σας προσφέρει τα ποιό λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ, για φέτος το καλοκαίρι! Ποζάρετε, φωτογραφίστε τα μαλλιά σας, ανεβάστε τα στο λογαριασμό σας στο Instagram

Τηλέφωνο

215.530.4100

C-Letter

Γραφτείτε τώρα στα ενημερωτικά μας email

Συνεργάτες

Δείτε τον χάρτη με τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια